Mijn informatie aanvraag (0)
{eval}main_navigation{/eval}
{top_pagebar}
{eval}flexslider_images{/eval}

Salsa workshop ckv{scik9}

Salsa is een mengeling van tal van Afrikaanse en Europese dansen die samen een compleet nieuwe dansstijl vormen, vandaar ook de naam "salsa" wat saus betekent in het Spaans. Zowel voor jongens als voor meisjes is het snelle voetenwerk en het soepele bewegen van het lichaam een kernonderdeel van deze dansstijl.

{eval}button_informatie_aanvragen{/eval}

Programma {scik7}salsa{scik8} ckv{scik9}

Tijdens de {scik7}salsa{scik8} behandelen we op een leuke manier de basisbeginselen van de vrolijke merengue dans en de uitdagende salsa dans. We doen dit op een swingende en gezellige manier zodat alle leerlingen lekker mee kunnen doen!

Voordat de {scik7}salsa{scik8} daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep. Hierna volgt een enthousiasmerende warming-up zodat alle spieren warm worden en zodat de leerlingen al lekker enthousiast en losjes worden.

Vervolgens gaan we aan de slag met de basisbewegingen van salsa. De workshop is lekker laagdrempelig en zit vol afwisseling. We behandelen verschillende pasjes die de leerlingen uiteindelijk met elkaar kunnen combineren en waarmee ze zelf op een leuke manier kunnen improviseren.

De {scik7}salsa{scik8} wordt afgesloten met een ontspannende cooling down.

Competenties {scik7}salsa{scik8} ckv{scik9}

Terwijl de leerlingen op een leuke manier aan de slag gaan tijdens de {scik7}salsa{scik8} werken ze speelsgewijs aan verschillende competenties en vaardigheden:

Samenwerken: De leerlingen werken gezamenlijk aan een dans waarbij elke leerling een belangrijke rol speelt.

Durf: De leerlingen gaan iets te doen wat ze nog nooit gedaan hebben.

Houding: Het aannemen van een zelfverzekerde, stevige en stabiele houding.

Inclusief

Alle ckv salsa workshops van {scik1} zijn altijd inclusief de volgende onderdelen:

  • Professionele begeleiding van een docent vanuit ons vaste team van {scik1}
  • De juiste geluidsapparatuur
  • Reiskosten

Benodigdheden {scik7}salsa{scik8} ckv{scik9}

Bij de {scik7}salsa{scik8}{scik10} maken wij het liefst gebruik van een gymzaal of een andere grote en lege ruimte zoals bijvoorbeeld een aula of een leeg klaslokaal.

{func}ucfirst($scik1){/func} zorgt verder uiteraard voor alle nodige materialen en middelen voor de {scik7}salsa{scik8}!

De {scik7}salsa{scik8} een extra dimensie geven? {scik1} maakt het mogelijk om de volgende uitbreidingsmogelijkheden toe te voegen aan de {scik7}salsa{scik8}:

Videoclip
Het is natuurlijk extra leuk om een videoclip te laten maken bij de ingestudeerde dans. Onze ervaren vaste cameramensen komen op locatie en leggen de leukste beelden vast. De beelden worden bij ons op kantoor gemonteerd tot een prachtige videoclip die per dvd naar de school wordt opgestuurd. » Lees meer
Thema
Wij maken het mogelijk om een thema te koppelen aan onze {scik6} {scik4} of het {scik6} {scik3}. Thema`s waarmee wij vaak gewerkt hebben binnen het middelbaar onderwijs zijn bijvoorbeeld pesten, discriminatie en gezondheid. Wij proberen ons volledig in het thema te verdiepen en in wat het gewenste doel van de salsa workshop is om zo tot de juiste invulling te komen! » Lees meer
Demonstratie
Om de workshop(dag) een extra boost te geven is het mogelijk om de workshopbegeleiders een leuke demonstratie te laten geven! Dit werkt vaak zeer enthousiasmerend en motiverend en kan ingezet worden als opening en/of als afsluiting van de workshopdag. » Lees meer
Videoregistratie
Het is mogelijk om een professionele videoregistratie te laten maken tijdens de {scik7}salsa{scik8}. Onze ervaren cameramensen leggen de leukste en mooiste momenten vast in een spraakmakende moodfilm. De school ontvangt uiteraard een dvd om zo nog na te kunnen genieten van de leuke salsa workshop! » Lees meer
Engels sprekende begeleiding
Wanneer de groep bestaat uit leerlingen die geen Nederlands spreken kunnen wij de {scik7}salsa{scik8} {scik10} ook verzorgen in het engels! » Lees meer
Presentatie
Met de {scik7}salsa{scik8} is het mogelijk om toe te werken naar een eindpresentatie zodat de leerlingen tijdens een spetterende show kunnen laten zien wat ze geleerd en gemaakt hebben! » Lees meer
Foto compilatie
Het is mogelijk om een professionele fotocompilatie te laten maken tijdens de salsa workshop. Onze ervaren fotograaf legt tijdens de workshop(s) de leukste en mooiste momenten vast. Aan de hand van de gemaakte foto's wordt er een aansprekende DVD gemaakt waarop alle foto`s in hoge kwaliteit worden geplaatst. » Lees meer
Teamuitje docenten
Scholen die {scik6} {scik4} of een {scik6} {scik3} afnemen krijgen een speciale korting bij het boeken van een workshop voor een teamuitje voor docenten. Scholen die {scik5} of workshops afnemen voor 250 leerlingen of meer krijgen maar liefst een korting van 50% op een {scik2} voor een personeelsuitje!» Lees meer
Meer {scik6} {scik4}?
De {scik7}salsa{scik8} kan uiteraard gecombineerd worden met andere {scik6} {scik4} om zo te komen tot een geheel cultureel programma. Dit is tevens ook altijd een voordeligere optie omdat wij dan een projectprijs kunnen maken! Daarnaast hebben we ook een aantal vaste culture programma`s binnen ons assortiment die terug te vinden zijn op onze {scik3}pagina.

Tarieven {scik7}salsa{scik8} ckv{scik9}

Wij werken vrijwel altijd met realistische tarieven die goed aansluiten bij het budget van de school. Daarnaast is {scik1} officieel cultuurkaart acceptant wat betekend dat al onze diensten binnen het voortgezet onderwijs zowel gedeeltelijk als volledig gefinancierd kunnen worden met de CJP cultuurkaart!

Wij proberen altijd creatief mee te denken bij het samenstellen van een leuk programma binnen het beschikbare budget! Vraag informatie aan over onze {scik6}{scik4} door deze toe te voegen aan uw persoonlijke aanvraag op de website en wij geven u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten!

{func}ucfirst($scik1){/func} beschikt over een breed scala aan interactieve {scik6} {scik4} voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Het niveau en de vorm van elke {scik6} {scik2} wordt volledig afgestemd op de leeftijd en het leerniveau van de leerlingen!

De onderstaande {scik6} {scik4}{scik10} bezitten een programma waarbij de inhoud en de vorm van de {scik6} {scik2} volledig afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs:

{eval}meer_ckv_workshops{/eval}