Mijn informatie aanvraag (0)
{eval}main_navigation{/eval}
{top_pagebar}
{eval}flexslider_images{/eval}

Kickbox Workshop ckv{scik9}

Kickboksen, ook wel Thai-boxen of Muay Thai genoemd, is een vechtsport met een grote historie die ontstaan is in Thailand. Het is een intensieve sport die goed is voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen en het zelfvertrouwen. Tijdens de {scik14} gaan de leerlingen op een leuke, interactieve en laagdrempelige manier aan de slag met de basistechnieken van het kickboksen.

{eval}button_informatie_aanvragen{/eval}

Programma {scik14} ckv{scik9}

Voordat de {scik14} daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep. Vervolgens zullen we starten met een enthousiasmerende warming-up zodat alle spieren lekker los komen.

Wanneer de leerlingen goed warmgedraaid zijn gaan we aan de slag met de belangrijkste onderdelen van het kickboksen. We beginnen met de gevechtshouding omdat dit de basis is van het kickboksen waarbij balans, stabiliteit en het voetenwerk aan bod komen. Vervolgens besteden we uitgebreid aandacht aan verschillende verdedigingstechnieken, stoottechnieken, traptechnieken en combinaties aan de hand van verschillende leuke oefeningen waarbij respect voor elkaar centraal straat.

Ter afsluiting zal er een nog leuk sparringsspel plaats vinden waarin alle aangeleerde basistechnieken terug zullen komen. Ten slotte zal de {scik14} worden afgerond met een ontspannende cooling-down.

Competenties {scik14} ckv{scik9}

Terwijl de leerlingen op een leuke manier aan de slag zijn tijdens de {scik14} werken ze speelsgewijs aan verschillende competenties en vaardigheden:

Doorzettingsvermogen: Intensief bezig zijn met een oefening en hier in volharden totdat deze afgelopen is.

Durf: Risico’s durven nemen om zodoende een aanmerkelijk voordeel te behalen.

Houding: Het aannemen van een goede, stevige en stabiele houding.

Inclusief

Alle ckv kickboks workshops van {scik1} zijn altijd inclusief de volgende onderdelen:

  • Professionele begeleiding van een docent vanuit ons vaste team van {scik1}
  • Alle nodige materialen en middelen voor de kickboks workshop
  • Reiskosten

Benodigdheden {scik14} ckv{scik9}

Bij de {scik14}{scik10} maken wij het liefst gebruik van een gymzaal of een andere grote en lege ruimte zoals bijvoorbeeld een aula.

{func}ucfirst($scik1){/func} zorgt verder uiteraard voor alle nodige materialen en middelen voor de {scik14}!

De {scik14} een extra dimensie geven? {scik1} maakt het mogelijk om de volgende uitbreidingsmogelijkheden toe te voegen aan de {scik14}:

Demonstratie
Om de workshop(dag) een extra boost te geven is het mogelijk om de workshopbegeleiders een leuke demonstratie te laten geven! Dit werkt vaak zeer enthousiasmerend en motiverend en kan ingezet worden als opening en/of als afsluiting van de workshop(dag). » Lees meer
Videoregistratie
Het is mogelijk om een professionele videoregistratie te laten maken tijdens onze {scik6} {scik4} en {scik6} {scik5}. Onze ervaren cameramensen leggen de leukste en mooiste momenten vast in een spraakmakende moodfilm. De school ontvangt uiteraard een dvd om zo nog na te kunnen genieten van de leuke {scik2}! » Lees meer
Engels sprekende begeleiding
Wanneer de groep bestaat uit leerlingen die geen Nederlands spreken kunnen wij de {scik14}{scik10} ook verzorgen in het engels! » Lees meer
Presentatie
Met de {scik14} is het mogelijk om toe te werken naar een eindpresentatie zodat de leerlingen tijdens een spetterende show kunnen laten zien wat ze geleerd en gemaakt hebben! » Lees meer
Foto compilatie
Het is mogelijk om een professionele fotocompilatie te laten maken tijdens deze {scik6} {scik2}. Onze ervaren fotograaf legt tijdens de workshop de leukste en mooiste momenten vast. Aan de hand van de gemaakte foto's wordt er een aansprekende DVD gemaakt waarop alle foto's in hoge kwaliteit worden geplaatst. » Lees meer
Teamuitje docenten
Scholen die {scik6} {scik4} of {scik6} {scik5} afnemen krijgen een speciale korting bij het boeken van een workshop voor een teamuitje. Scholen die {scik5} of workshops afnemen voor 250 leerlingen of meer krijgen maar liefst een korting van 50% op een {scik2} voor een teamuitje voor docenten! » Lees meer
Meer {scik6} {scik4}?
De {scik14} kan uiteraard gecombineerd worden met andere {scik6} {scik4} om zo te komen tot een geheel cultureel programma. Dit is tevens ook altijd een voordeligere optie omdat wij dan een projectprijs kunnen maken! Daarnaast hebben we ook een aantal vaste culture programma`s binnen ons assortiment die terug te vinden zijn op onze {scik3}pagina.

Tarieven {scik14} ckv{scik9}

Wij werken vrijwel altijd met realistische tarieven die goed aansluiten bij het budget van de school. Daarnaast is {scik1} officieel cultuurkaart acceptant wat betekend dat al onze diensten binnen het voortgezet onderwijs zowel gedeeltelijk als volledig gefinancierd kunnen worden met de CJP cultuurkaart!

Wij proberen altijd creatief mee te denken bij het samenstellen van een leuk programma binnen het beschikbare budget! Vraag informatie aan over onze {scik6} {scik4} door deze toe te voegen aan uw persoonlijke informatie aanvraag op de website en wij geven u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten!

{func}ucfirst($scik1){/func} beschikt over een breed scala aan interactieve {scik6} {scik4} voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Het niveau en de vorm van elke {scik6} {scik2} wordt volledig afgestemd op de leeftijd en het leerniveau van de leerlingen!

De onderstaande {scik6} {scik4}{scik10} bezitten een programma waarbij de inhoud en de vorm van de {scik6} {scik2} volledig afgestemd is op leerlingen binnen het middelbaar onderwijs:

{eval}meer_ckv_workshops{/eval}